top of page
3e8b8471-d114-4e91-8ee7-5f005e15a11e.jpeg

Puzzeltocht

De Weesper week balk groen.png
Attractie

Autopuzzeltocht bij fort Uitermeer!

Voor een coronaproof gezinsuitje kun je met een autopuzzeltocht toch even de deur uit en op een veilige manier een leuke dag beleven. Stap met je kinderen in de auto en ontdek de mooiste plekjes in eigen land. 
Onderweg los je grappige puzzels op, beantwoord je vragen over de omgeving en vanaf de achterbank speelt men een auto-bingo.


Verschillende routes

Fort Evenementen biedt een aantal autopuzzelritten. De rit in de Gooi en Vechtstreek is al meer dan 400x gedownload. Daarom zijn er nieuwe ritten ontwikkeld zoals
- de kastelen route
- de Van Dam tot Dam route
- de Nieuwe Hollandsche Waterlinie
- molenroute
- Gelderse kastelen

Geschikt voor iedereen

Een rally coureur hoef je echt niet te zijn, al zorgt het bolletje-pijltje-systeem voor de navigatie (uit de rallysport) misschien wel eens voor een verkeerde afslag. No worries, een handig instructiefilmpje op de site zorgt dat iedereen goed voorbereid op weg kan en het roadbook staat gelukkig vol aanwijzingen om de weg naar de finish weer gauw te vinden.

De verschillende autopuzzeltochten duren circa 3 uur en kunnen gestart worden op elke dag/tijd van de week.

WAT IS ER NOG MEER TE DOEN?

Fort Evenementen verzint elke keer weer nieuwe activiteiten die Coronaproof uitgevoerd kunnen worden. Zoals de Fort Family Rally, een auto puzzelrit langs verschillende forten en de Vesting Game door Naarden. Hou de website in de gaten voor alle avonturen die je met hun kunt beleven.

Informatie

Patricia Nederbragt-Lammers

0294 - 700 202

info@plofhuis.nl

 

Adres

Plofhuis 3, Uitermeer 3, 1381 HP Weesp

Online boeken

www.autopuzzeltocht.nl

boogschieten def.jpeg
kanon.jpeg
wandelen.jpeg
bottom of page