top of page
3e8b8471-d114-4e91-8ee7-5f005e15a11e.jpeg

De stad weesp

De Weesper week balk groen.png
SAMEN ZETTEN WE WEESP OP DE KAART

Wie op dit moment benieuwd is naar Weesp en wat de binnenstad van Weesp de moeite waard maakt om te bezoeken vindt via Google onvolledige informatie. Probeer het maar eens; google op Weesp centrum en je ziet de selectie van Things to do in Amsterdam en Visit Gooi & Vecht. Beide laten Weesp op een mooie manier zien maar missen ieder ook een groot deel van de informatie. Er valt bijvoorbeeld niet te ontdekken hoeveel mooie en authentieke winkeltjes Weesp rijk is en welke evenementen er jaarlijks op het programma staan in de binnenstad.

 

Tot twee jaar geleden heeft Enter Media in samenwerking met Weesp Marketing de website welkominweesp.nl beheerd. Er werd geld en tijd vanuit Weesp Marketing geïnvesteerd in het up to date houden van deze informatie. Sinds Weesp Marketing is ontmanteld en zich enkel richt op de VVV heb ik vanuit Enter geprobeerd om in overleg met de centrummanager financiering op te halen bij gemeente Amsterdam. Helaas heeft dit na meerdere pogingen niet tot succes geleid.

 

Ondertussen hebben we de fusie achter de rug en is er nog geen nieuw initiatief ontstaan om Weesp op de (digitale) kaart te zetten. Hoog tijd om hier gezamenlijk onze schouders onder te zetten. Enter Media neemt hierin graag het voortouw, evenals de centrum ondernemers zijn we groot fan van Weesp en vinden het dan ook belangrijk dat Weesp zichzelf laat zien. 

Maar... dit heeft alleen een kans van slagen indien een groot aantal Weesper ondernemers aansluiten zodat we voldoende middelen hebben om de website up-to-date te houden en uit te breiden.

Luchtfoto vesting weesp.jpg

Weesp op z'n best

Gezamenlijk presenteren we Weesp op zijn best met 'De Stad Weesp', hét online platform dat je alle informatie geeft over de charmante binnenstad van Weesp. Bezoekers missen geen enkele bezienswaardigheid, activiteit of winkel meer met ons overzichtelijke en up-to-date informatieplatform.
Doelstelling

Het stimuleren van het toerisme en de economie van Weesp door het creëren van een online informatieplatform dat bezoekers en toeristen een compleet overzicht geeft van de bezienswaardigheden, activiteiten en winkels in de binnenstad van Weesp.

Beheer

Dankzij de bijdragen van de ondernemers kunnen wij de website beheren, up-to-date houden, gewenste aanpassingen doorvoeren en hopelijk in de toekomst ook uitbreiden.

Plan van aanpak

De informatie op deze site is in de loop van afgelopen jaren verzameld. Het is van groot belang dat we de informatie gezamenlijk up-to-date houden.

 

Mis je belangrijke informatie of wil je een wijziging doorgeven? Doe dit dan via dit formulier.

Steun dit initiatief

Ondernemers kunnen dit initiatief steunen door tegen een vriendelijk tarief een uitgebreidere vermelding op de website af te nemen.

Vermelding op de pagina winkelen, eten & drinken of wonen
 

  • Naam + categorie gratis
     

  • Naam + categorie, 

naw gegevens + website met link € 35,- per jaar

  • Uitgebreide vermelding € 150,- per jaar

met tekst à 100 woorden en foto 

(sortering op alfabetische volgorde)

 

  • UITGELICHT € 300,- per jaar

jouw uitgebreide vermelding staat bovenaan de categorie
(sortering op alfabetische volgorde)

Meld je hier aan

kadertje weesper week.png
Doe mee!

Ondernemers kunnen dit initiatief steunen door tegen een vriendelijk tarief een uitgebreidere vermelding op de website af te nemen.

bottom of page