top of page
Stadhuis-Weesp

Overnachten in weesp

slapenineenkerkweesp
De Weesper week balk groen.png
The Clock Tower

De mooiste hotelkamer van Nederland

Een nachtje logeren in Weesp met de historische binnenstad aan je voeten: dat kan alleen in The Clock Tower, de exclusieve hotelsuite in de toren van de Laurentiuskerk.

De toren van de Laurentiuskerk is een verhaal apart. Toen de kerk in 1876 gereed kwam, stond er wegens geldgebrek nog geen toren voor, die kwam pas in 1900, en was met zijn bijna 70 meter meteen het hoogste punt in Weesp. In 2016 verwoestte een felle brand de houten spits van de toren. Twee jaar later was alles hersteld, met een gloednieuwe spits die er precies zo uitziet als de oude.

In de ruimte waar de klokken hingen, de galmkamer, is nu een luxe hotelsuite gemaakt. Zo compact als de suite is (vijf bij vijf meter), zo weids is het uitzicht over Weesp, Amsterdam, Almere en Hilversum!

 

Interesse in de belevenis van The Clock Tower? Kijk op clocktower.nl.

Clocktowerweesp

Betaalbare luxe, Hollandse gezelligheid en vooral Weesper gastvrijheid. In dit drie sterren hotel wordt er voor je gezorgd door vriendelijk personeel. Het hotel ligt middenin het centrum van Weesp, rustig en met een zonnig, bloemrijk terras. Voor het diner kun je bij diverse restaurants in Weesp terecht. Naast het hotel zit een restaurant.

Adres: Herengracht 35, 1382 AH Weesp
Telefoon: 0294 41 93 53
Kijk voor informatie op de website: Hotel Hart van Weesp

De Weesper week balk groen.png
Hotel Hart van Weesp ​
Overnachten-Hart-van-Weesp
Clocktower
Hotel-Hart-van-Weesp
De Weesper week balk groen.png
Boerenhofstede De Overhorn
Boerenhofstede De Overhorn

Op het kruispunt van aantrekkelijke Lange Afstand Wandelpaden en mooie fietsroutes door het Naardermeer of het plassengebied, bevindt zich de luxe B&B Boerenhofstede De Overhorn.

 

 De Overhorn is een van de eerste B&B's in Weesp. Midden in de natuur van Weesp wordt de B&B omringt door een hectare grond met loslopende schapen, paarden en kippen.

 

De Vecht kronkelt zich voor het gebouw langs, de steiger is speciaal voor de varende gast. Voor fietsers staat een huurfiets klaar. Voor het eten wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische en locale producten.

 

Al met al een unieke en inspirerende plek. 

De Weesper week balk groen.png
B&B Rederij Voor de Wind

Slapen in de bedstee aan boord van de tjalk Jacobsschelp. Het schip ligt afgemeerd in de rivier de Vecht in het centrum van Weesp nabij het woonhuis van de eigenaar. In het vooronder zijn 2x2 persoons bedstee en 2x1 persoons bed. Eventueel nog twee slaapbanken in de kajuit. Het schip is gebouwd in 1899 en is vol sfeer en ook goed uitgerust om mee te gaan zeilen. De gezellige roef staat tot je beschikking.

ederij voor de wind
weesper koe
De Weesper week balk groen.png
B&B De Weesper Koe

Het hele jaar door genieten van alles wat het plattelandsleven te bieden heeft. Even lekker buiten bezig zijn. De wind in je haren, de zon op je bol! Feestje van je werk of gezellig uit met je vrienden. Je Oma jarig en de hele familie weer eens bij elkaar. Er is altijd wel wat te bedenken om een feestje te organiseren en dan in de Weesper Koe te overnachten en te genieten van de prachtige locatie.
 

bottom of page