top of page
Aftrap Weesper Week + onthulling portrettenserie 'Dit is Weesp'
Aftrap Weesper Week + onthulling portrettenserie 'Dit is Weesp'

do 17 mrt

|

op het plein bij de Grote Kerk

Aftrap Weesper Week + onthulling portrettenserie 'Dit is Weesp'

Op 17 maart om 18.45 wordt, met de onthulling van de portrettenserie ‘Dit is Weesp’, op het plein voor de Grote Kerk de Weesper Week geopend. Wees welkom om deze prachtige expositie van portretten, die een ode brengen aan de inwoners van Weesp, te komen bekijken.

Aanmelden niet nodig.
terug naar home

Tijd en locatie

17 mrt 2022, 18:45 – 19:00 CET

op het plein bij de Grote Kerk, Kerkstraat 8, Weesp

Over het evenement

Op 17 maart om 18.45 wordt, met de onthulling van de portrettenserie ‘Dit is Weesp’, op het plein voor de Grote Kerk de Weesper Week geopend. Aansluitend start om 19.00 uur de Verenigingenmarkt. U wordt hiermee van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Een ode aan de Weesper anno nu

Weesp en Amsterdam fuseren. Vanaf 24 maart 2022 zijn het twee steden, één gemeente. Dit historische moment is aanleiding om een ode te brengen aan de inwoners van Weesp. In een serie van 12 portretten heeft fotograaf Jorrit ’t Hoen de Weesper anno nu vastgelegd. Van de geboren, dan wel getogen tot de meer recentelijk neergestreken inwoners van de stad. Elk met hun unieke verhaal. Met als gemene deler: hun liefde voor de stad.

Twee weken te bewonderen

De expositie ‘Dit is Weesp’ blijft twee weken staan op het plein voor de Grote Kerk en krijgt daarna voor nog eens twee weken een plek in Amsterdam.

Deel dit evenement

bottom of page