top of page
Concert Koninklijke Harmonie De Adelaar
Concert Koninklijke Harmonie De Adelaar

zo 20 mrt

|

Het plein voor de Grote Kerk

Concert Koninklijke Harmonie De Adelaar

De Adelaar presenteert zondag 20 maart het 'Nieuw Talent Orkest' aan Weesp. Kom naar het plein voor de Grote Kerk en geniet van dit nieuwe Weesper talent!

Aanmelden niet nodig.
terug naar home

Tijd en locatie

20 mrt 2022, 14:30 – 15:30

Het plein voor de Grote Kerk, Kerkstraat, 1381 XN Weesp, Nederland

Over het evenement

De Adelaar presenteert zondag 20 maart het 'Nieuw Talent Orkest' aan Weesp. Het harmonieorkest speelt onder leiding van dirigent Dim van den Berge en vindt plaats op het plein voor de Grote Kerk.

Nieuw Talent

Het Nieuw Talent Orkest geeft tijdens de Weesper Week voor het eerst buiten een concert en ze zullen ook een aantal nummers samen met het harmonieorkest laten horen. In oktober is het Nieuw Talent Orkest gestart, ca. 40 muzikanten zonder ervaring hebben in 10 weken een instrument leren bespelen. Kom naar het plein voor de Grote Kerk en geniet van het talent.

Harmonie De Adelaar

Koninklijke Harmonie De Adelaar maakt al bijna 140 jaar muziek in Weesp. De muziekvereniging is ontstaan vanuit de cacaofabriek van Van Houten en nog steeds volop in beweging. Het harmonieorkest heeft een gevarieerd repertoire, van een mars tot hedendaagse popmuziek. 

Klik hier meer informatie over het evenement en Koninklijke Harmonie De Adelaar.

Coronamaatregelen

Ook wij moeten rekening houden met de dan geldende coronamaatregelen, het programma kan nog aangepast worden als de ontwikkelingen daarom vragen.

Deel dit evenement

bottom of page