top of page
Het jaarlijkse Schoolvoetbal toernooi
Het jaarlijkse Schoolvoetbal toernooi

wo 23 mrt

|

FC Weesp

Het jaarlijkse Schoolvoetbal toernooi

Kom onze scholen aanmoedigen en geniet van de sportieve strijd tussen de basisscholen van Weesp en Driemond.

Aanmelden via externe site
www.kitchenrouletteweesp.nl

Tijd en locatie

23 mrt 2022, 13:00

FC Weesp, Papelaan 153, Weesp

Over het evenement

10 scholen strijden om de titel

Op woensdagmiddag 23 maart vindt het allerlaatste grote sportevenement van de gemeente Weesp plaats: de eerste dag van het jaarlijkse Schoolvoetbaltoernooi. Met de Brede School Weesperrijk en De Nieuwe Jozef zijn er, naast de Kors Breijer, Van Der Muelen Vastwijk, Triangel, Hobbedob, Terp, Jozefschool en Brede School Driemond nu 10 scholen uit Weesp en Driemond die meedoen!

Samenwerking met Ajax

Het Schoolvoetbaltoernooi vindt plaats op de velden van FC Weesp. Vanwege de Weesper Week en de overgang naar de gemeente Amsterdam zal de samenwerking met Ajax deze dag extra aandacht krijgen. Sinds september 2021 is FC Weesp partnerclub van Ajax waardoor de Weesper jeugdopleiding nog verder ontwikkeld kan worden.

Poulewedstrijden

Deze dag worden de poulewedstrijden groep 5-6 en groep 7-8 gespeeld, met honderden kinderen en tientallen teams. Een week later, op woensdag 30 maart zijn de finales voor groep 5-6 en groep 7-8 en het toernooi voor de groepen 3-4.

De organisatie van het Schoolvoetbaltoernooi is in handen van enthousiaste vrijwilligers van FC Weesp, de verschillende scholen en Versa Welzijn. Meer informatie is te vinden op www.fcweesp.nl/schoolvoetbal

Krijg je al zin om te komen kijken? 

Iedereen is welkom om de deelnemers aan te moedigen en te genieten van de sportieve strijd tussen de basisscholen van Weesp en Driemond! En mocht je het leuk vinden om te helpen met de organisatie, neem dan even contact op met schoolvoetbal@fcweesp.nl

Coronamaatregelen

Ook wij moeten rekening houden met de dan geldende coronamaatregelen, het programma kan nog aangepast worden als de ontwikkelingen daarom vragen.

Deel dit evenement

bottom of page