top of page
KGW Open Huis en Expositie
KGW Open Huis en Expositie

za 19 mrt

|

Fort Ossenmarkt

KGW Open Huis en Expositie

De Kreatieve Groep Weesp opent de deuren van het Fort Ossenmarkt. Kom een kijkje nemen in dit mooie historische pand en zie welke creatieve activiteiten in de onderste ring van het Fort worden georganiseerd.

Aanmelden via externe site
www.kitchenrouletteweesp.nl

Tijd en locatie

19 mrt 2022, 10:00 – 16:00

Fort Ossenmarkt, Ossenmarkt 44, Weesp

Over het evenement

Bekijk het schitterende historische torenfort

In de week waarin Weesp onderdeel gaat uitmaken van de gemeente Amsterdam is het passend om een kijkje te nemen in het schitterende historische torenfort aan de Ossenmarkt; het Fort stamt uit 1861 en maakt deel uit  van de Stelling van Amsterdam. 

Expositie door de leden van de Kreatieve Groep Weesp

De onderring van het Fort is het onderkomen van de KGW, de plaats waar iedere Weesper zijn creativiteit tot uiting kan brengen - en voor alle duidelijkheid: iedereen kan tekenen, schilderen , of wat dan ook! De leden van de KGW, sommigen zeer  ervaren en anderen nog maar relatief kort geleden begonnen met schilderen, tekenen of een andere creatieve activiteit, laten je zien wat voor moois je kunt maken. 

Creatieve demonstraties

Naast de expositie zullen er verspreid over de zaterdag een aantal demonstraties worden gegeven, zodat je kunt ervaren wat er zoal in het Fort wordt georganiseerd.

Meer informatie kun je vinden op www.kgweesp.nl

Coronamaatregelen

Ook wij moeten rekening houden met de dan geldende coronamaatregelen, het programma kan nog aangepast worden als de ontwikkelingen daarom vragen.

Deel dit evenement

bottom of page