top of page
Kitchenroulette Weesp
Kitchenroulette Weesp

vr 18 mrt

|

Weesp

Kitchenroulette Weesp

Kitchenroulette is een ideale manier om nieuwe mensen in onze stad te leren kennen.

Aanmelden via externe site
www.kitchenrouletteweesp.nl

Tijd en locatie

18 mrt 2022, 18:30

Weesp

Over het evenement

Kitchenroulette Weesp bestaat al meer dan vijf jaar en werd onder de deelnemers een heuse hit. Vanwege de al dan niet intelligente lockdowns werd het een tijdlang op een houtje bijten, maar nu kunnen we weer los en wel op vrijdag 18 maart. Ook met de nieuwe bewoners van ons stadje aan de Vecht.

Met deelname aan de Kitchenroulette kun je een echt smaakavontuur beleven.

Hoe werkt het: je schrijft je als duo in voor een gezellige en smakelijke avond waarbij jullie zelf een voor-, hoofd- of nagerecht verzorgen. Je kunt een duo vormen met je partner, buurvrouw of sportmaatje: de keuze is aan jou. Voor de overige twee gangen ga je op bezoek bij andere Weespers. Wie jouw tafelgenoten zijn en waar je precies aanschuift is onbekend. Ieder gerecht eet je op een ander adres en in een wisselend gezelschap. Na afloop ontmoet je elkaar weer om samen na te genieten op de afterparty in Café-Restaurant Aaltje.

Kitchenroulette is een ideale manier om nieuwe mensen in onze stad te leren kennen, terwijl je geniet van de culinaire capaciteiten van het duo dat je ontvangt. Een simpel gerecht of een stukje haute cuisine; het is allemaal goed, want het gaat om de ontmoeting! Laat de kans niet voorbijgaan om achter onbekende voordeuren te kijken en je te laten verrassen door gerechten en gesprekken, dus doe mee!

In de Weesper Week draait de Kitchenroulette op vrijdag 18 maart vanaf 18.30 uur.

Inschrijven of meer informatie, kijk op www.kitchenrouletteweesp.nl.

Tot ziens aan tafel,

Team Kitchenroulette Weesp

Coronamaatregelen

Ook wij moeten rekening houden met de dan geldende coronamaatregelen, het programma kan nog aangepast worden als de ontwikkelingen daarom vragen.

Deel dit evenement

bottom of page