top of page
Ontdek je instrument tijdens Weesp Wijkt uit!
Ontdek je instrument tijdens Weesp Wijkt uit!

zo 20 mrt

|

Fort Ossenmarkt

Ontdek je instrument tijdens Weesp Wijkt uit!

Op zondag 20 maart organiseert De Gooische Muziekschool Ontdek je instrument van 11.00 tot 15.00 uur. In het Fort aan de Ossenmarkt in Weesp is het mogelijk om advies te vragen en instrumenten uit te proberen.

Aanmelden niet nodig.
terug naar home

Tijd en locatie

20 mrt 2022, 11:00 – 15:00

Fort Ossenmarkt, Ossenmarkt, 1381 LX Weesp, Nederland

Over het evenement

11.00 – 12.00 uur – Muzikaal spreekuur 

Tijdens dit muzikale spreekuur nemen wij alle tijd om je vragen te beantwoorden over onze muzieklessen. Op welke leeftijd kan je starten? Welke lesvormen zijn mogelijk? Hoe kom ik aan een instrument? Op welke locaties wordt er les gegeven? Wij bieden muzieklessen voor alle leeftijden in Weesp en omstreken – van peuter tot 80 jaar! Zo heeft onze muziekschool ook een eigen intermediair voor het Jeugdcultuurfonds Amsterdam.

12.00 – 15.00 uur – Ontdek je instrument! 

Welk instrument past het beste bij je? Je kunt kennis maken met cello, drum, gitaar, klarinet, piano, saxofoon, trompet en viool. Doe mee met deze muzikale puzzel. Bij elk instrument krijg je een letter en na alle instrumenten geprobeerd te hebben, ook antwoord op de puzzel. Bij het juiste woord, ontvang je een leuke verrassing.

Mocht je vragen hebben, neem dan telefonisch contact met ons op, tel.: 035 – 693 65 96 of per mail naar marco@degooischemuziekschool.nl.

Deel dit evenement

bottom of page