top of page
Roterende soeptruck met wijktheater - Weesp Wijkt Uit
Roterende soeptruck met wijktheater - Weesp Wijkt Uit

zo 20 mrt

|

Keulsevaartstraat & Aetsveld

Roterende soeptruck met wijktheater - Weesp Wijkt Uit

De soeptruck met Meisjes met de wijsjes komt naar u toe. Deze act met soep richt zich in het bijzonder op de Weespers die niet in staat zijn om naar het theater toe te gaan.

Aanmelden via externe site
www.kitchenrouletteweesp.nl

Tijd en locatie

20 mrt 2022, 12:30 – 14:30

Keulsevaartstraat & Aetsveld, Keulsevaartstraat, 1382 BZ Weesp, Nederland

Over het evenement

De soeptruck met Meisjes met de wijsjes komt naar u toe 

Parallel aan de hoofdroute van Weesp Wijk Uit, komt het theater naar u toe. De Rotary Club Weesp, heeft al haar liefde gestopt het maken van een heuse Weespersoep. Op zondag 20 maart zal de Rotary samen met Weespers, een heerlijk kommetje soep serveren vanuit een soeptruck. Deze soeptruck is een echte graffiti bus (bekend van de serie Gooise Vrouwen;) En op deze act zal de Meisjes met de Wijsjes diverse nummers ten gehore brengen. Deze act met soep richt zich in het bijzonder op de Weespers die niet in staat zijn om naar het theater toe te gaan.

Waarom een buurtsoep? 

Soep verbindt, verwarmt, biedt troost en is bovendien heerlijk als het met evenveel liefde uitgeserveerd wordt als dat deze gemaakt wordt. Onze roterende soeptruck met muzikale begeleiding van de Meisjes met de Wijsjes zal in verschillende wijken in Weesp een stop maken. De wijken Aetsveld en Hogeweij zullen op zondag 20 maart als hotspots voor de soeptruck route worden toebezongen.

Keulsevaartstraat - 12.30 uur 

De soeptruck met de Meisjes met de Wijsjes zal op zondag 20 maart om 12.30 uur oppoppen aan De Keulsevaartstraat (Hogewey Zuid). Na een mini voorstelling, zal onze bus doorrijden naar de SPAR (Aetsveld).

Aetsveld - 13.30 uur 

In Aetsveld wordt u ondergedompeld in een mini-parade. Daar kunt u om 13.30 uur genieten van een deze vrolijke vocal-pop act. In een circustentje zal cabaretgroep Niet Schieten! uit Aetsveld, een performance weggeven, terwijl de buurtkamer officieel weer wordt heropend. Kindertjes kunnen in een nostalgische zweefmolen lekker wegdromen over de ijsjes die ter plekke worden uitgedeeld. Het belooft een heel fijne dag te worden.

Kunt u wel wat positief vermaak en een hartverwarmende soep gebruiken? Kom op tijd naar een van onze locaties. Alle ingrediënten voor een onze soeptruck route zijn voorhanden, het lentezonnetje is besteld. Voor meer informatie, zie: www.dekwartiermakers.com voor alle routes gedurende de dag.

Volg meer hierover op: 

Facebook DeStadWeesp 

Instagram @dekwartiermakers 

www.dekwartiermakers.com

Mede mogelijk gemaakt door:

Chefs buurtsoep en theater

De Kwartiermakers || De Rotary Club Weesp II Versa Welzijn

Deel dit evenement

bottom of page