top of page
Slotavond gemeente Weesp en overdracht Amsterdam
Slotavond gemeente Weesp en overdracht Amsterdam

wo 23 mrt

|

Weesp

Slotavond gemeente Weesp en overdracht Amsterdam

Alle Weespers worden van harte uitgenodigd om op woensdagavond 23 maart op het Grote Plein de slotavond van de gemeente Weesp bij te wonen. Met een programma, dat duurt van 23.00 tot uiterlijk 00.30 uur beleven we in Weesp zij aan zij de overdracht van de gemeente Weesp aan Amsterdam.

Aanmelden niet nodig.
terug naar home

Tijd en locatie

23 mrt 2022, 23:00

Weesp, Het Grote Plein, 1381 XE Weesp, Nederland

Over het evenement

Op deze avond, om klokslag 00.00 uur gebeurt er iets bijzonders. Dan draagt burgemeester Van Bochove zijn burgemeestersambt over aan burgemeester Halsema van Amsterdam. Vanaf dat moment hoort de gemeente Weesp bij onze hoofdstad.

Weesper trots Meau

Met een gepast maar heel bijzonder programma beleven Weespers samen het overdrachtsmoment. Voor en na deze overdracht genieten we van een aantal optredens. Eén van deze optredens wordt verzorgd door Weesper trots Meau! Maar ook Flemming zal het podium betreden om Weesp aan het zingen te krijgen. Als je wilt weten hoe de rest van de avond verloopt, zorg dan dat je erbij bent!

Weesper Week

Deze slotavond betekent nog niet het einde van de Weesper Week. De Weesper Week duurt van 17 tot en met 26 maart. Na de avond van de officiële overdracht kunt u van donderdag 24 t/m zaterdag 26 maart nog genieten van Amsterdam Presenteert! Tijdens deze dagen laat Amsterdam ín Weesp zien wat de hoofdstad Weesp op cultureel vlak zoal te bieden heeft. 

Deel dit evenement

bottom of page