top of page
Weesp Chamber Music Festival
Weesp Chamber Music Festival

za 19 mrt

|

Van Houtenkerk

Weesp Chamber Music Festival

Kamermuziek voor iedereen! Kom zaterdag 19 en/of zondag 20 maart naar de compacte versie van het internationale kamermuziekfestival met top-musici in de Van Houtenkerk.

Aanmelden via externe site
www.kitchenrouletteweesp.nl

Tijd en locatie

19 mrt 2022, 11:30 – 22:00

Van Houtenkerk, Oudegracht 69, Weesp

Over het evenement

Het WCMF festival

Op zaterdag 19 en zondag 20 maart zal er een compacte versie van het internationale kamermuziekfestival met top-musici in de Van Houtenkerk plaatsvinden. Prominente kamermusici uit heel Europa komen naar Weesp om samen te musiceren in de mooie Van Houtenkerk met prachtige akoestiek.

Al 9 jaar is er het Weesp Chamber Music Festival, een 4-daags festival met een rijk pallet aan concerten en activiteiten voor jong en oud. Dit jaar werd het afgeschaald naar een viertal concerten in het weekend van de Weesper Week, een weekend vol met schitterende muziek. Bekijk hier het gehele programma van het Chamber Music Festival. 

Familieconcert

Uiteraard worden de kinderen ook nu niet vergeten met een muzikaal familieconcert op zaterdagochtend: ‘’De Pandemische Opera’’ voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar. Lees meer informatie op: www.wcmf.eu

Coronamaatregelen

Ook wij moeten rekening houden met de dan geldende coronamaatregelen, het programma kan nog aangepast worden als de ontwikkelingen daarom vragen.

Deel dit evenement

bottom of page