top of page
Wesopa's Weesper Week: Open Theater
Wesopa's Weesper Week: Open Theater

zo 20 mrt

|

City of Wesopa

Wesopa's Weesper Week: Open Theater

Een dag vol muziek, feestelijke optredens en kinderactiviteiten in de City of Wesopa!

Aanmelden niet nodig.
terug naar home

Tijd en locatie

20 mrt 2022, 10:00 – 19:00 CET

City of Wesopa, Herengracht 23, Weesp

Over het evenement

Open Theater

Op zondag 20 maart is er Open Theater in City of Wesopa. Vanaf 10 uur ben je van harte welkom en treden Dijkstra&Dijkstra op. Op verschillende plekken in het gebouw klinken hun swingende gitaren en prettige stemmen. Om 10, 11 en 12 uur kun je genieten van een kort optreden van Pieter Jouke.

Kom gezellig langs voor een kopje koffie, thee of drankje met lekkers. 

Trio Bier

Vanaf 16.00 uur is het feestelijk optreden door Trio Bier. De bovenfoyer is voor de kinderen waar zij kunnen knutselen en vermaakt worden. Vind hier meer informatie over het optreden van Trio Bier of over het bestellen van tickets.

Dijkstra&Dijkstra 

Dijkstra&Dijkstra bestaat uit Henk Noorland en Sjoerd Zegwaard. Ze kennen elkaar al hun hele leven lang (waar komt die naam toch vandaan…) en hebben los van elkaar een lange geschiedenis van muziek maken in allerlei verschillende samenstellingen. Zo’n tien jaar geleden kruisten ook hun muzikale paden zich in de Weesper coverband Orphan-P.  En nu vormen ze zelfs een duo. Met twee gitaren en zang spelen ze lekkere popmuziek, akoestisch en een beetje eigenwijs. Ze spelen regelmatig in Weesp en zijn ook vaak te beluisteren in het binnenkort helemaal bij Weesp horende Amsterdam.

Coronamaatregelen

Ook wij moeten rekening houden met de dan geldende coronamaatregelen, het programma kan nog aangepast worden als de ontwikkelingen daarom vragen.

Deel dit evenement

bottom of page